Anthony ... din 1992

Compania Anthony înțelege durerea dumneavoastră, vă suntem alături în totalitate în aceste momente de grea încercare! Ne-am clădit o reputație a calității serviciilor prin demnitatea, devotamentul și promtitudinea de care am dat dovadă pe parcursul celor 24 ani de activitate.

Am avut onoarea să susținem și să ajutăm, în momentele dificile, familiile unor personalități renumite din Romania trecute în neființă. Am condus pe ultimul drum, spre eternitate persoane demne de respect și recunoaștere: Gheorghe Dinică, Ion Dolănescu, Corneliu Coposu, Dem Rădulescu, Mia Braia, Ion Rațiu, Vali Sterian, Ion Aurel Stoica, Ion Voicu, Cătălin Hâldan, Oleg Danovschi, Mihai Maximilian, Dorin Teodorescu , Lia Manoliu, Titus Ozon, Ioan Chirilă, Antonie Iorgovan, Constatin Ticu Dumitrescu, Anca Parghel, Florian Pitiș, Paul Niculescu Mizil, Nicolae Dobrin, Ralu Filip, Marian Cozma, Toni Tecuceanu.

Cu toate acestea am rămas mereu conectați la realitățile românești, păstrând întotdeauna o gamă de prețuri accesibile, dar fără a face rabat la calitatea serviciilor.

Oferim consilierea unui expert, nu doar suport tehnic, 24 din 24, în fiecare zi a săptămânii telefonic la numărul 021-9891 sau prin e-mail office@anthony.ro . Vă rugăm să ne contactați chiar dacă nu am încheiat niciun contract pentru a vă putea ajuta GRATUIT să găsiți cele mai bune soluții și să luați cele mai bune decizii în aceste clipe încărcate atât fizic, dar mai ales emoțional.

Nici o persoană nu dorește să piardă pe cineva drag, dar este o situație nefericită care face parte din viața noastră. Nu întotdeauna știm să apreciem o persoană atât cât merită și uneori timpul nu ne permite să îi arătăm cât de mult înseamnă pentru noi. Compania Anthony întelege regretul dumneavoastră, de aceea acordăm toturor clienților nostri respectul și intimitatea de care au nevoie în astfel de momente. Vă oferim susținerea pentru ca ultimul omagiu și drumul către eternitate să fie desăvârșit cu recunoștința și decența cuvenite.

Este greu să îndeplinești sarcinile pe care le implică pierderea unei persoane, datorită sentimentelor puternice care persistă. La dorința dumneavoastră ne ocupăm în cele mai mici detalii de întreg protocolul: întocmirea tuturor documentelor necesare, pregătirea decedatului și a sicriului, transportul mortuar cât și al întregului cortegiu funerar, respectarea tradițiilor religioase, aranjamente florale, locuri de veci și monumente funerare.

Anthony un sprijin de nădejde în clipe de grea încercare și durere!

Cu respect,
Anton Neagoe