Transport funerar

Agentia de servicii funerare Anthony ofera transport funerar intern si international cu masini si limuzine moderne, autorizate la standarde UE. Putem pune la dipozitie pentru ceremonialul funerar microbuze pentru transport persoane, familie, preoti, masini pentru transportul florilor. Transportul persoanei decedate se face in cele mai bune conditii de pastrare si igiena..

Repatrieri funerare in strainatate

Compania de servicii funerare Anthony ofera de peste 23 de ani servicii funerare complexe, unul din aceste servicii funerare fiind si acela de repatrieri din Romania catre alte tari. Reputatia si profesionalismul nu poate fi comparat datorita legaturilor cu numeroase ambasade, consulate si guverne straine. Asiguram obtinerea certificatului de deces international cat si toate actele necesare pentru intocmirea unui pasaport mortuar, pe baza caruia se poate efectua transportul liber international, precum si restul documentelor sau autorizatilor necesare pentru repatrieri funerare a persoanelor decedate.

Repatrieri funerare in tara

Avem grija de repatrieri atat pentru firme multinationale, cat si pentru persoane particulare ce au emigrat. Colaboram cu politia, biroul de emigrari, ambasadele si consulatele romanesti pentru a elimina eventualele intarzieri de orice natura in cazul in care nu sunteti sub indrumarea unui agent.